OLYMPOS GREEK LUNCH AND GYROS

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 244 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Olympos Greek Lunch and Gyros. Meer weten? Ontdek meer

6 aug 2022 om 15:03 Lekker
5 aug 2022 om 15:52 Slechte bezorging
3 aug 2022 om 19:08 Excellent!!!
2 jul 2022 om 21:17 Belachelijke serviceā€¦ nooit meer!
18 jun 2022 om 20:32 Bestelling kwam 30 min te laat waardoor het koud was geworden. Eten was vers en lekker, alleen jammer dat je via de website geen kip gyros kan bestellen en dat het vlees in het broodje vrij weinig was.
7 jun 2022 om 18:39 Ruim een uur moeten wachten op 2 pita's. Tracker gaf in ene flinke vertraging aan. Als ik dat geweten had ik niet besteld. Voor 4 euro bezorgkosten vind ik dat matig. Nu moest ik haastig eten. De hete tzaziki pita vond ik mwah, die kip was erg lekker
4 jun 2022 om 17:53 One hour for delivery and food almost cold
29 mei 2022 om 18:10 Thr food was delicious
21 mei 2022 om 19:45 Pita was echt heerlijk!!!!!
19 mei 2022 om 15:33 I expected more. The food sounded really interesting. I ordered a Pastrami Sandwich and the Greek sandwich. The Greek one was great but the roll was really hard or rather burnt as well on the edges. The pastrami was dissapointing.
28 apr 2022 om 17:56 De lekkerste pita gyros van leiden. De broodjes zijn tegenwoordig wat minders: vroeger was het broodje wat zachter maar nu hebben ze nieuwe soort broodjes die wat te hard zijn. Bij het broodje siciliano kan er ook meer topping op.
8 apr 2022 om 14:59 Het eten kwam pas na 1,5 uur en was bovendien niet meer warm. Dit doen we niet meer.